Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Leerlingparticipatie
23 mei 2022
Bijeenkomst leerlingenraden
Wij vinden het als school heel belangrijk dat kinderen inspraak hebben en mogen meepraten over allerlei zaken. Daarom hebben we een leerlingenraad op school.
Lees meer
Spelinloop bij de kleuters
19 mei 2022
Spelinloop bij de kleuters
Gelukkig mogen ouders weer in de school komen. Dit zorgt voor mooie momenten waarin ouders samen met kinderen puzzelen, knutselen, lezen of zoals hier zaadjes planten. Dit laatste natuurlijk in het teken van het thema lente.

Lees meer
Voorlezen en lezen!
13 mei 2022
Veel lezen is enorm belangrijk voor kinderen. Daarom besteden we daar op school veel tijd aan. Vandaag kwamen de kinderen van groep 7 de kinderen van groep 3 helpen om het verhaal van Kaja en de matroos goed te lezen.
Lees meer
Smaakles
12 mei 2022
Juf Lotte, de stagiaire gaf vandaag een smaakles in groep 7. Ze vertelde over de invloed van je zintuigen op je smaak. Wist je dat je ogen, oren en neus ook veel invloed hebben op wat we proeven?
Lees meer
Koningsspelen
22 april 2022
Vrijdag 22 april vierden we Koningsspelen. Een mooie dag, die in het teken stond van heel veel leuke spelletjes. Er was een springkussen, een waterglijbaan, balspellen en de kinderen maakten mooie bouwwerken met bamboestokken.
Lees meer
Bezoek Naturalis
14 april 2022
Groep 7 & 8 mocht dankzij de ABN-AMRO Foundation op bezoek bij Naturalis. Onder begeleiding van vrijwilligers van ABN-AMRO gingen de kinderen op ontdekkingstocht door het mooie natuurhistorische museum in Leiden.
Lees meer
Groep 4 gaat de natuur in.
12 april 2022
Vrijdag 8 april ging groep 4 de natuur in samen met juf Brigit van Natuurwijs. Ze gingen in de natuur op zoek naar tegenstellingen: jong-oud; ruw-glad; hard-zacht. In doosjes verzamelden de kinderen wat ze vonden.
Lees meer
Dilvin en Aiman samen met Voorzitter College van Bestuur op schoolbezoek.
12 april 2022
Dilvin en Aiman uit groep 8 hadden de eer om vorige week een dag mee te lopen met Yvonne Hof, de voorzitter van het College van Bestuur. De leerlingen mochten mee op bezoek bij een andere Meerkring-school; de Bieshaar in Hoogland.
Lees meer
Modeshow
06 april 2022
Afgelopen woensdag hadden we echte modellen op De Wijde Wereld. De kleuters sloten het thema 'kleding' af met een geweldige modeshow waarbij alle kleuters hun zelfontworpen kleding mochten laten zien.
Lees meer
Architectuur
01 april 2022
Leerlingen van groep 7 & 8 ontworpen hun eigen droomschool.
Lees meer
Groen schoolplein in ontwikkeling
18 maart 2022
Afgelopen weken is er een start gemaakt met de aanleg van het groene schoolplein. Er is heel hard gewerkt met een heel mooi resultaat! Het plan is in meerdere fasen opgebouwd en vandaag is de eerste fase afgerond.
Lees meer
Actie voor Oekraine
08 maart 2022
Actie voor Oekraine
De oorlog in Oekraine is het gesprek van de dag. In de klassen besteden we hier natuurlijk ook aandacht aan en bespreken we het met de kinderen.
Lees meer
Schoolbezoek Yvonne Hof, voorzitter College van Bestuur en AMEX
25 februari 2022
Op vrijdag 25 februari kregen de kinderen van De Wijde Wereld van groep 7 & 8 een les van de voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Meerkring: Yvonne Hof en van een vrachtwagenchauffeur van AMEX, de sponsor van ICM-Basis.
Lees meer
Open Dag 18 maart 2022
21 februari 2022
Op vrijdag 18 maart 2022 van 09.00 uur tot 12.00 uur houden de Meerkringscholen en alle andere basisscholen in Amersfoort een open dag. Ouders/verzorgers die op zoek zijn naar een school voor hun kind(eren) kunnen op deze dag kennis maken met de school en de sfeer. Wij ontvangen u graag en....
Lees meer
Leren over transport!
11 februari 2022
Tijdens de IMC-lessen van groep 7 & 8 stond transport centraal. De kinderen mochten meevaren met de fietsboot over de Eem. Onderweg leerden ze van alles over transport op het water.
Lees meer
Pagina 7 van 9Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.