Ta(A)lentklas

Met de Ta(A)lentklas bieden we een geselecteerde groep leerlingen iets extra’s na schooltijd, zodat ze beter voorbereid naar het Voortgezet Onderwijs gaan. Een keer per week komen de kinderen bij elkaar in de Ta(A)lentklas. Het doel is om de resultaten van Begrijpend lezen, woordenschat en studievaardigheden te vergroten. Leerlingen leren een onderzoekende houding aan te nemen en gaan zelf op zoek naar de antwoorden. Zo krijgen ze meer kennis van de wereld, leren ze probleemoplossend te denken, leren te presenteren, trainen in begrijpend lezen en vergroten hun woordenschat. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze gemotiveerd zijn, dat ze een actieve leerhouding hebben, veel lezen en hun huiswerk serieus maken.
Ouder: "De school kijkt naar elk kind en elk kind krijgt Passend Onderwijs".
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.