Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groep 4 & 5 bezoeken Artis
12 september 2023
Dinsdag 12 september mochten de kinderen van groep 4 & 5 naar Artis. Dit werd volledig verzorgd door de ABN-AMRO. Het was een fantastische dag, waarbij de kinderen met de bus naar Artis gingen
Lees meer
Ouderavond van basisschool naar brugklas
12 september 2023
Op dinsdagavond 12 september was er voor de ouders van groep 8 een informatie-avond.
Lees meer
Gezonde school en gezonde tractaties
28 augustus 2023
Ook dit schooljaar zullen we weer aandacht besteden aan een gezonde school.
Lees meer
Start Schooljaar
21 augustus 2023
Wij hebben weer zin om het schooljaar goed te starten!
Lees meer
Musical - Afscheid groep 8
05 juli 2023
Op woensdagavond 5 Juli namen we op spetterende wijze afscheid van groep 8. De leerlingen aten samen met de leerkrachten op school om zich daarna klaar te maken voor de musical.
Lees meer
Zomerpicknick
30 juni 2023
Reden voor een feestje: Opening van het groene schoolplein, het offerfeest en afsluiting van het schooljaar. Dit hebben we samen met kinderen en ouders van De Windroos en De Wijde Wereld gevierd.
Lees meer
Voorzitter PO-raad bezoekt IMC-les De Wijde Wereld
16 juni 2023
Op vrijdag 27 Mei kregen we tijdens de IMC lessen bezoek van de voorzitter van de voorzitter van de PO-raad.
Lees meer
Familiemuseum
09 juni 2023
Bij het thema: We zijn allemaal anders werkten de kleutergroepen aan een echt Familiemuseum. Ieder kind maakte een klein museumpje met foto’s van allemaal familieleden.
Lees meer
Natuuruitstapje
09 juni 2023
Groep 4 had een fantastische dag. Onder begeleiding van een deskundige leerden ze in het waterwingebied van alles over het belang van schoon water.
Lees meer
Vreedzaam blok 6 - We zijn allemaal anders
02 juni 2023
In alle groepen werd in deze laatste weken gewerkt aan blok 6 van Vreedzaam, we zijn allemaal anders. Ook in een gezin is iedereen anders. Kinderen praten met elkaar over de overeenkomsten en verschillen in en tussen onze families.
Lees meer
Schoolreisje kleuters
17 mei 2023
Op woensdag 17 Mei gingen de kleuters op schoolreisje naar de kinderboerderij. Wat was het een gezellige dag. De kinderen en de juffen hebben genoten.
Lees meer
Avond over Jeugd in Liendert
16 mei 2023
Dinsdag 16 Mei was er een succesvolle avond met als thema opgroeien in Liendert. Er waren veel ouders en professionals aanwezig. Aan verschillende gesprekstafels werd onder leiding van diverse gespreksleiders gesproken over verschillende thema's,
Lees meer
Schoolreisje Dierentuin
12 mei 2023
Op vrijdag 12 Mei gingen de groepen 3 t/m 7 op schoolreisje naar de dierentuin. Groep 3 ging samen met ouders met de auto, de groepen 4 & 5 gingen met het openbaar vervoer en de groepen 6 & 7 gingen fietsen.
Lees meer
Koningsspelen
20 april 2023
Vandaag waren de Koningsspelen. Dit was een groot succes. De leerlingen van de leerlingenraad hebben de Koningsspelen samen met de commissie georganiseerd.
Lees meer
De Boekenkring
10 april 2023
Op school besteden we steeds meer aandacht aan leespromotie. In de groepen 4 & 6 zijn we nu gestart met een pilot. Dorine, de leescoordinator van de bibliotheek komt in de groepen boeken promoten.
Lees meer
Pagina 3 van 9Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.