Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Nationale voorleesdagen
25 januari 2024
De Nationale voorleesdagen zijn het grootste boekenfeest voor kinderen op een basisschool. Wethouder van onderwijs Nadya Aboyaakoub-Akkouh kwam voorlezen uit het boek: De Koning van de flat. 
Lees meer
Theatervoorstelling Laboratorium Einstein en de Stinkstad
12 januari 2024
Op vrijdag 12 januari zagen de kinderen van groep 3, 4 & 5 de theatervoorstelling: Laboratorium Einstein en de Stinkstad. Dokter Bruis en professor Stekker probeerden een oplossing te zoeken voor de stank in de stad.
Lees meer
Kerststukjes
20 december 2023
Vandaag gingen de kleuters bij de Groene Stee op bezoek, om daar hun zelfgemaakte kerststukjes te geven aan ouderen. Wat een feest en wat een mooi moment van verbinding.
Lees meer
Kerstgala
14 december 2023
Donderdag 14 december mochten de groepen 6 & 7 samen met een aantal leerkrachten naar de televisie-opnames van het Kerst Muziekgala 2023. Het programma zat vol met optredens van kinderen en jongeren die hun talenten lieten zien op het gebied van dans, muziek, theater en mode
Lees meer
Sinterklaasfeest
05 december 2023
5 December kwam Sinterklaas samen met zijn Pieten op school op bezoek. Ze kwamen in een camper op school, waar Sint de laatste dagen in geslapen had vanwege de woningnood.
Lees meer
Pietengym
30 november 2023
Met de komst van Sinterklaas wordt er natuurlijk ook weer tijdens de gymles speciale pietengym gedaan. Heel veel leuke activiteiten. En na afloop voor alle kinderen een Pietendiploma. 
Lees meer
Slim leren in groep 3
21 november 2023
In groep 3 wordt heel slim geleerd. Kinderen leren niet alleen alle letters, maar daarmee ook woordjes maken en lezen.
Lees meer
Musical Rapunzel
06 november 2023
Wat een geluk hadden de leerlingen van groep 4 & 5. Op maandag 6 november mochten ze naar de musical Rapunzel in het circustheater in Scheveningen. Wat hebben de kinderen van deze prachtige musical genoten!
Lees meer
Thema Sprookjes en verhalen vertellen
23 oktober 2023
Wat een verrassing als je na de herfstvakantie op school komt en de juf is verkleed als prinses. Het nieuwe thema van de leesmethode is sprookjes en verhalen vertellen.
Lees meer
Leesalarm
13 oktober 2023
Tijdens de laatste dag van de kinderboekenweek was het Lekker Lui Lezen dag. De kinderen mochten in pyama naar school komen. En soms klonk er ineens een leesalarm.
Lees meer
Bijzonder: Les Vreedzame kriebels – Vader geeft samen met de juf les!
13 oktober 2023
De lessen van Vreedzame kriebels gaan over de ontwikkeling van het lichaam en relaties. Deze lessen zijn onderdeel van de Vreedzame School en worden gedurende het hele jaar gegeven.
Lees meer
Kinderboekenweek "Bij ons thuis"
04 oktober 2023
Op woensdag 4 oktober werd de Kinderboekenweek op school feestelijk geopend. In de ochtend werd het speciale kinderboekenweeklied samen op het schoolplein gezongen en het dansje werd uitgevoerd door de kinderen van groep 6.
Lees meer
Groep 6 & 7 gaan naar het Archeon
21 september 2023
Op donderdag 21 september bezochten de leerlingen van groep 6 & 7 het Archeon.
Lees meer
1.100 Euro voor het goede doel!
20 september 2023
Op woensdag 20 september hebben de leerkrachten en kinderen samen een markt georganiseerd voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de overstromingen in Libië.
Lees meer
Actie voor de slachtoffers in Marokko en Libië
14 september 2023
Afgelopen weekend werden we opgeschrikt door het afschuwelijke nieuws dat er een zware aardbeving was in Marokko waarbij veel slachtoffers zijn.
Lees meer
Pagina 2 van 9Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.