Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
EHBO cursus
13 februari 2023
Op maandagochtend 13 Februari was er een workshop EHBO voor ouders van De Windroos, Partou, KSH en De Wijde Wereld. Een deskundige gaf informatie over hoe om te gaan met kleine ongelukjes, die vaak in en rondom thuis voorvallen.
Lees meer
Horecales
07 februari 2023
De leerlingen van groep 7 & 8 werkten een aantal weken rondom het thema horeca. Ze mochten bij cafe/restaurant van Zanten mee helpen in de keuken en serveren.
Lees meer
Thema: Ziek en Gezond
31 januari 2023
Thema: Ziek en gezond. Bij de kleuters wordt er gewerkt met thema’s. Deze periode werd de klas omgetoverd tot een ziekenhuis en leerden de kinderen heel veel woorden rondom het thema lichaam, ziek zijn en gezondheid.
Lees meer
Letterfeest
31 januari 2023
Alle leerlingen van groep 3 hebben alle letters van het Alfabet geleerd. Dat is natuurlijk reden voor het Letterfeestje. Ouders en broertjes/zusjes mochten ook op het feestje komen.
Lees meer
Feestelijke opening Parel Academie
17 januari 2023
Maandag 16 januari heeft Wethouder van onderwijs Nadya Aboyaakoub-Akkouh samen met kinderen de Parel Academie geopend.De Parel Academie is een gezamenlijk project van de basisscholen de Windroos en de Wijde Wereld, KSH kidsclub Liendert en ABC Liendert.
Lees meer
Bezoek juf Lies bij de kleutergroepen.
17 januari 2023
Lees meer
Eindejaarsshow
23 december 2022
Om het jaar echt goed af te sluiten was er dit jaar voor het eerst een hele leuke eindejaarshow. Alle groepen lieten een dans, liedje of toneelstuk zien.
Lees meer
Kerstdiner
21 december 2022
Vandaag hadden we een heel gezellige kerstviering op school. Alle kinderen kwamen in hun mooiste kleren in het donker naar school om samen in de klas lekker te eten.
Lees meer
Start Parel Academie
20 december 2022
De Parelacademie - Het was een mooie start! Vandaag maakten de kinderen van De Wijde Wereld en De Windroos al kennis met de Parel Academie. Het was een mooie start met een show van Mad Science. Actief dachten de kinderen mee bij de proefjes.
Lees meer
Kerstboom versieren en chill lezen in de klas
07 december 2022
Nadat de Sint vertrokken was hebben we heel snel de school in een gezellige kerstsfeer gebracht. In veel groepen werd samen met de kinderen de kerstboom versiert. Nu zien alle groepen er gezellig uit.
Lees meer
Raadsleden op bezoek
05 december 2022
aar aanleiding van de presentatie in de raad over De Wijde Wereld in oktober kwamen er twee raadsleden op bezoek op school. Abdelouahed El Houari en Rachida Issaoui hebben uitgebreid kennis gemaakt met de school.
Lees meer
Sinterklaasfeest
02 december 2022
Dit jaar kwamen de Sint en zijn pieten met de motor op school. Zij werden ontvangen door alle kinderen op het schoolplein. Er werd een speciale welkomstdans voor de Sint gedaan.
Lees meer
Wijde Wereld Museum
18 november 2022
Vandaag toverden de leerlingen van groep 7 & 8 hun klaslokaal om tot een museum. Samen met deskundigen hebben ze de afgelopen drie weken gewerkt aan het vak archeologie.
Lees meer
Boomplantdag
15 november 2022
Vandaag mochten leerlingen van verschillende groepen meehelpen met het planten van bomen en struiken op ons mooie nieuwe groene schoolplein.
Lees meer
Water drinken - gezonde school
04 november 2022
Gezondheid van kinderen vinden we allemaal belangrijk. We stimuleren kinderen om te bewegen en om gezond te leven. Alle kleuters kregen deze week een dopper, zodat ze op school water kunnen drinken.
Lees meer
Pagina 4 van 8Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.