Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Happy Stones - We dragen allemaal ons steentje bij.
07 april 2023
e afgelopen weken werd er op school tijdens de lessen Vreedzaam aandacht besteed aan het onderwerp: We dragen allemaal ons steentje bij.
Lees meer
Ruyveda ontwerpt de ambtsketen voor de eerste kinderburgemeester van Amersfoort
04 april 2023
Op 4 April werd de eerste kinderburgemeester van Amersfoort geïnstalleerd. Haar naam is Lynn Verhoeven. Zij gaat aankomend jaar de eenzaamheid onder kinderen aanpakken.
Lees meer
School voor Techniek
31 maart 2023
IMC-basis – Groep 7 & 8 bezochten de school voor Techniek Kinderen van groep 7 & 8 werkten tijdens de IMC-lessen aan het vak techniek. Ze mochten op bezoek bij de school voor Techniek en gingen hier aan de slag met het programmeren van robots.

Lees meer
Thema Lente
29 maart 2023
De kleuters hebben gewerkt rondom het thema lente. Ze gingen – met behulp van ouders – naar het tuincentrum. En daar was van alles te zien, heel veel plantjes en bloemen, maar ook vissen en kleine huisdieren.
Lees meer
Iftar maaltijd
24 maart 2023
Op vrijdagavond 24 maart kwamen de leerlingen van groep 6, 7 & 8 op school om samen de Iftar maaltijd te gebruiken.
Lees meer
Meidenvenijn is niet fijn
17 maart 2023
De juffen Floor, Debora, Suzanne en Maja hebben gezamenlijk de training Meidenvenijn gevolgd. Vanuit het idee: Meidenvenijn is niet fijn is er een speciaal antipestprogramma voor meisjes gemaakt.
Lees meer
Spoorwegmuseum
10 maart 2023
De kinderen van groep 3 mochten op bezoek bij het Spoorwegmuseum. Dit werd geheel verzorgd door de ABN AMRO Foundation. In het museum is een echt station.
Lees meer
Stadhuisbezoek
24 februari 2023
Bij IMC hebben de kinderen drie weken gewerkt aan het vak politiek. Een moeilijk vak, maar de kinderen hebben hier op een leuke manier kennis mee gemaakt
Lees meer
Open Dag
23 februari 2023
Lees meer
Toon Tieland kunstwerken
14 februari 2023
De kinderen leerden tijdens de creatieve lessen van juf Evelien over de Amersfoortse Schilder: Toon Tieland. Ze maakten de prachtigste schilderijen.
Lees meer
EHBO cursus
13 februari 2023
Op maandagochtend 13 Februari was er een workshop EHBO voor ouders van De Windroos, Partou, KSH en De Wijde Wereld. Een deskundige gaf informatie over hoe om te gaan met kleine ongelukjes, die vaak in en rondom thuis voorvallen.
Lees meer
Horecales
07 februari 2023
De leerlingen van groep 7 & 8 werkten een aantal weken rondom het thema horeca. Ze mochten bij cafe/restaurant van Zanten mee helpen in de keuken en serveren.
Lees meer
Thema: Ziek en Gezond
31 januari 2023
Thema: Ziek en gezond. Bij de kleuters wordt er gewerkt met thema’s. Deze periode werd de klas omgetoverd tot een ziekenhuis en leerden de kinderen heel veel woorden rondom het thema lichaam, ziek zijn en gezondheid.
Lees meer
Letterfeest
31 januari 2023
Alle leerlingen van groep 3 hebben alle letters van het Alfabet geleerd. Dat is natuurlijk reden voor het Letterfeestje. Ouders en broertjes/zusjes mochten ook op het feestje komen.
Lees meer
Feestelijke opening Parel Academie
17 januari 2023
Maandag 16 januari heeft Wethouder van onderwijs Nadya Aboyaakoub-Akkouh samen met kinderen de Parel Academie geopend.De Parel Academie is een gezamenlijk project van de basisscholen de Windroos en de Wijde Wereld, KSH kidsclub Liendert en ABC Liendert.
Lees meer
Pagina 4 van 9Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.