Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Bezoek juf Lies bij de kleutergroepen.
17 januari 2023
Lees meer
Eindejaarsshow
23 december 2022
Om het jaar echt goed af te sluiten was er dit jaar voor het eerst een hele leuke eindejaarshow. Alle groepen lieten een dans, liedje of toneelstuk zien.
Lees meer
Kerstdiner
21 december 2022
Vandaag hadden we een heel gezellige kerstviering op school. Alle kinderen kwamen in hun mooiste kleren in het donker naar school om samen in de klas lekker te eten.
Lees meer
Start Parel Academie
20 december 2022
De Parelacademie - Het was een mooie start! Vandaag maakten de kinderen van De Wijde Wereld en De Windroos al kennis met de Parel Academie. Het was een mooie start met een show van Mad Science. Actief dachten de kinderen mee bij de proefjes.
Lees meer
Kerstboom versieren en chill lezen in de klas
07 december 2022
Nadat de Sint vertrokken was hebben we heel snel de school in een gezellige kerstsfeer gebracht. In veel groepen werd samen met de kinderen de kerstboom versiert. Nu zien alle groepen er gezellig uit.
Lees meer
Raadsleden op bezoek
05 december 2022
aar aanleiding van de presentatie in de raad over De Wijde Wereld in oktober kwamen er twee raadsleden op bezoek op school. Abdelouahed El Houari en Rachida Issaoui hebben uitgebreid kennis gemaakt met de school.
Lees meer
Sinterklaasfeest
02 december 2022
Dit jaar kwamen de Sint en zijn pieten met de motor op school. Zij werden ontvangen door alle kinderen op het schoolplein. Er werd een speciale welkomstdans voor de Sint gedaan.
Lees meer
Wijde Wereld Museum
18 november 2022
Vandaag toverden de leerlingen van groep 7 & 8 hun klaslokaal om tot een museum. Samen met deskundigen hebben ze de afgelopen drie weken gewerkt aan het vak archeologie.
Lees meer
Boomplantdag
15 november 2022
Vandaag mochten leerlingen van verschillende groepen meehelpen met het planten van bomen en struiken op ons mooie nieuwe groene schoolplein.
Lees meer
Water drinken - gezonde school
04 november 2022
Gezondheid van kinderen vinden we allemaal belangrijk. We stimuleren kinderen om te bewegen en om gezond te leven. Alle kleuters kregen deze week een dopper, zodat ze op school water kunnen drinken.
Lees meer
GIGA Groen De Kinderboekenweek
17 oktober 2022
Het is kinderboekenweek. Dit maal met het thema GIGA Groen. Er wordt op veel verschillende manieren aandacht besteed aan het belang van lezen, maar bovenal hoe leuk lezen kan zijn.
Lees meer
De Wijde Wereld in de media
14 oktober 2022
Tijdens de lessen van IMC-basis heeft journalist Roeland van Mourik, redacteur van het Nederlands Dagblad een gastles verzorgd. Hij was hier zo enthousiast over dat hij hier een column over schreef.
Lees meer
Presentatie voor de nieuwe raadsleden
12 oktober 2022
Vanuit de gemeente was gevraagd of ik een presentatie wilde geven aan de nieuwe raadsleden over gelijke kansen in het onderwijs. Iedere dag investeren we heel veel in het geven van goed onderwijs.
Lees meer
Groep 8 Kamp
07 oktober 2022
Dit jaar ging groep 8 op kamp naar Ermelo. De kinderen hebben genoten van drie hele leuke dagen. Ze gingen midgetgolfen, boogschieten, trampoline springen, skelteren, bowlen, voetballen en hadden een echte disco. De kinderen vonden het allemaal fantastisch.
Lees meer
De dag van de leerkracht - 5 Oktober.
05 oktober 2022
Vandaag is het de dag van de Leerkracht. De dag waarbij we stil staan bij al het werk wat onze bevlogen en goede leerkrachten iedere dag doen. Zij geven het beste onderwijs aan alle kinderen bij ons op school. De leerkrachten zijn in het zonnetje gezet door Stichting Meerkring.
Lees meer
Pagina 5 van 9Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.