ABC-school

De Wijde Wereld is onderdeel van ABC Liendert. ABC staat voor Amersfoortse Brede Combinatiescholen. Een ABC-school is een samenwerkingsverband bestaande uit diverse voorzieningen zoals onderwijs, kinderopvang, peuterschool, gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en sportorganisaties.

Bij ABC Liendert vinden wij het belangrijk dat kinderen en volwassenen in de wijk goed met elkaar omgaan. Wij willen een Vreedzame Wijk vormen. Iedereen is gelijk en iedereen verdient gelijke kansen. Wij helpen kinderen gezond op te groeien, te ontdekken waar hun talenten liggen en deze verder te ontwikkelen. We bieden een breed scala van activiteiten aan.

Wij betrekken kinderen en ouders bij wat er speelt in de wijk door ze een stem te geven. Bijvoorbeeld in de kinderraad en de ouderraad.

We ondersteunen ouders bij de opvoeding, ook voor (en met) hen organiseren wij activiteiten, voorlichtingsbijeenkomsten, ontmoetingen en cursussen. Wij betrekken hen actief bij de ontwikkeling van Liendert als Vreedzame Wijk.

De ketenpartners van ABC-Liendert zijn:
 - Indebuurt033
 - De peuterscholen (Partou en SKA)
 - De buitenschoolse opvang (KSH)
 - De Windroos ( de Protestant Christelijke basisschool)
 - De Wijde Wereld (de openbare basisschool)

Al deze instanties werken met elkaar samen zodat onze werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd. Klik voor informatie over het activiteitenoverzicht van ABC op de volgende link: ABC-Liendert!


Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.