Groep 8 sport-activiteit

Wat een supermooi initiatief en wat een fijne samenwerking. Voor het eerst hebben we een activiteit voor de leerlingen van groep 8 van de drie scholen in de wijk georganiseerd: De Windroos, De Kinderhof en De Wijde Wereld. Met de bedoeling dat leerlingen die naar dezelfde middelbare school gaan elkaar al leren kennen. Deze leerlingen werden samen in groepjes ingedeeld. Samen gingen ze aan de slag met allerlei sportieve activiteiten. Daarna werden ze getrakteerd op een heerlijke lunch. Er was een leuke sfeer, kinderen hebben fijn samen gesport en elkaar leren kennen.

Dank voor de organisatie: ABC coordinatoren, buurtsportcoaches, jongerenwerk en leerkrachten van De Windroos, De Kinderhof en De Wijde Wereld. Wat een mooie samenwerking!


Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.