Start Parel Academie

De Parelacademie - Het was een mooie start!  Vandaag  maakten de kinderen van De Wijde Wereld en De Windroos al kennis met de Parel Academie. Het was een mooie start met een show van Mad Science. Actief dachten de kinderen mee bij de proefjes. Sommige kinderen mochten op het podium komen om Proffesor Lachgas te assisteren.

We gaan vanaf 16 januari starten met De Parel academie. Op deze academie kunnen alle kinderen van de 2 scholen leerzame, sociale, actieve, ontspannende en leuke naschoolse activiteiten volgen. Deze week konden de kinderen samen met hun ouders zich aanmelden voor verschillende workshops. Tijdens de vakantie kan dat via de website van ABC.

 

 


Media
  • Opening door Ronald
  • Mad Science 2
  • Mad Science 4
  • Mad Science 6
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.