Spelletjesmiddag georganiseerd door de leerlingenraad

Op maandag 14 juni heeft de leerlingenraad een spelletjesmiddag georganiseerd voor alle kinderen. De leerlingenraad van De Wijde Wereld denkt mee over allerlei zaken op school.

Een keer per 6 weken bespreken zij met de directeur wat belangrijk is in de school. Zo hebben we dit jaar gesproken over het thuisonderwijs tijdens de schoolsluiting, of over pestgedrag op school, maar ook over het samen schoon houden van de toiletten.

En ze hebben gezamenlijk bedacht dat ze een spelletjesmiddag wilden organiseren. Dit was heel leuk in alle groepen werden heel leuk spelletjes gespeeld of lekker geknutseld. En alle kinderen kregen wat lekkers.

Media
  • afbeelding1
  • afbeelding2
  • afbeelding3
  • afbeelding4
  • spelletjesdag
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.